Simona’s Cakes
Vanuit mijn jeugd, mijn moeder bakte altijd taarten en koekjes, ben ik van kinds af aan mee aan het bakken. Later ben ik deels mijn taarten en cakes op bestelling gaan maken, eerst vrienden later mensen welke via mond tot mond reclame van mijn taarten hoorden. Voor ik zwanger werd was het bakken reeds een hobby. Tijdens mijn zwangerschap ben ik verder gaan nadenken over voeding in het algemeen maar ook over de taarten en koekjes die ik wilde bakken. Dit vanuit het oogpunt ’t moet lekker, maar ook gezond zijn.
Veel van ons hedendaags voedsel bevat veel toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en antioxidanten etc. Ik hield mij voor, dat dit ook zonder zou kunnen. Dit is niet het voedsel dat ik mijn kin(deren) wil geven. Vandaar dat ik nu mijn producten maak met biologische ingrediënten en zijn deze suikervrij. Daarnaast tracht ik mijn ingrediënten zoveel mogelijk lokaal te kopen. Inmiddels maak ik op vraag ook allergie- en glutenvrije taarten en koekjes.
Langere tijd denk ik om zelfstandig mijn producten aan te bieden. Inmiddels ben ik met m’n foodtruck onderweg om mijn producten aan te bieden. Daarbij verkoop ik niet alleen mijn taarten, maar verkoop ik deze ook met koffie, thee en of frisdrank. Daarnaast kunt u bij mij op uw eigen wensen en/of verzoeken (alergie- glutenvrij en vegan) om een speciale taart of gebak bestellen. Tezamen met u bespreek ik de smaken en ingrediënten.
Producten diensten
Verkoop van koffie met gebak. Uiteraard ook thee (groene, kruiden).
Lokale samenwerkingen
- Een aantal van mijn ingrediënten betrek ik bij de Zuid-Molen in Groesbeek (meel ed).
- Eventueel fruit haal ik bij de biologische winkel de volle tomaat te Groesbeek.
- Groente zoals wortelen voor carrot-cake haal ik bij Gordonspoor te Groesbeek.