Even naar Primera!

Maandag 22 juli 2024

Op Zandstraat 73, tussen Slagerij Aarnoutse en Juul's Kruidenhoekje vind je Primera Gennep. Heel handig midden in het centrum. Even naar Primera, want daar koop je de laatste bestsellers of maak je je keuze uit een hele range tijdschriften. Een cadeautje nodig? Dé plek voor fysieke cadeautjes of cadeaukaarten, en altijd feestelijk ingepakt.

PASFOTO'S

Ook handig: ze maken hier pasfoto’s. Dus mocht je reisdocument verlopen zijn… En ook voor je rijbewijs kun je hier superhandig je nieuwe pasfoto laten maken, die wordt dan naar het RDW gemaild en zo wordt het verleng- en aanvraagproces automatisch in werking gezet. Ben je op vakantie in de buurt van Gennep en je telefoonoplader vergeten? Geen nood… even naar Primera! 

ASSORTIMENT

Eigenaar Mark Osinga: "Bij Primera Gennep hebben we een heel ruim aanbod. Wij verkopen onder andere cadeaukaarten, kansspelen, tijdschriften, boeken, lectuur, geurpotjes, printer cartridges, rokerswaren, wenskaarten en cadeauartikelen. Ook hebben wij speciaal ontwikkelde droogdoeken voor een kalkvrije, schimmelvrije, vochtvrije en stralend schone badkamer. Daarnaast vind je in onze winkel stomerijservice en zijn wij PostNL Pakketpunt. Loop gerust eens onze winkel in Gennep binnen om te zien wat wij allemaal te bieden hebben."

VAKANTIE 

Met Primera geniet je 100% van je vakantie. Welk vakantieboek stop jij in je koffer? Ook voor je favoriete tijdschriften, spelletjes en puzzelboeken kun je terecht bij Primera.

De juiste telefoonaccessoires mogen niet ontbreken als je op vakantie gaat. Kabels, laders, oortjes of een AirTag. Met het assortiment Apple telefoonaccessoires van Primera ga jij voorbereid op reis! 

HELIUM BALLONNEN

Nieuw in de winkel zijn de mooie Hallmark heliumballonnen. Daar kun je mee voor de dag komen bij een verjaardag of trouwerij, want dat ziet er altijd feestelijk uit. Als het goed loopt blijven deze kleurrijke ballonnen in de collectie. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €7,99.

Dus, voor heel veel zaken.... Even naar Primera!

Primera Gennep | Zandstraat 73 6591 DB Gennep | tel. 0485-511537

gennep@Primeranet.nl

http://www.primeragennep.nl/

 

Skyline