Zomeravond in de Toren!

Vrijdag 14 juni 2024

De Zomeravond-Torenbeklimming is inmiddels traditie. Na de enthousiaste reacties van vorige jaren organiseert Tourist Info Gennep weer samen met Bezoekerscentrum Martinustoren en BIZ Centrum Gennep deze Torenbeklimming op vrijdag 5 juli, één van de langste dagen van het jaar. 

BELEVEN

Eerst nemen de Stadsgidsen je mee met een kort ommetje. Daarna beleef je in de toren op de vijf verdiepingen de geschiedenis van Gennep in de vorm van geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen van de gidsen. Helemaal boven wordt het beklimmen van de trappen beloond met een kleine verrassing en een schitterend uitzicht. Het is nieuwe maan, dus spannend donker waardoor je de lichtjes van Gennep goed kunt zien. Een bijzondere ervaring voor bezoekers én inwoners van Gennep.

BELEEF GENNEP IN HET DONKER! KOM JE OOK?

Midzomer Torenbelkimming | vrijdag 5 juli 2024 | 21.30 uur bij de Martinustoren, Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep | het duurt tot +/- 23.00 uur. 

De prijs is €3,00 voor volwassenen en €1,00 voor kinderen tot 12 jaar (contant te voldoen bij aanvang). Maximaal 15 personen. Let op: Vol = vol. 

Als jij deze bijzondere zomeravond ook niet wilt missen, meld je dan uiterlijk 3 juli aan door een e-mail te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of bel naar de Tourist Info op  0485-540266 .

Skyline