Headerafbeelding

Agenda

Tentoonstelling Merletcollege 50 jaar

Het Cuijks Archief opent tentoonstelling over 50 jaar Merletcollege in Cuijk.
vr 20 september 2024 Cuijk

Het Merletcollege Cuijk bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd! Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum heeft het Cuijks Archief een speciale tentoonstelling samengesteld die de rijke geschiedenis van de school in beeld brengt. Deze tentoonstelling biedt een nostalgische reis door de tijd voor iedereen die een band heeft met het Merletcollege.


De middelbare school heeft in de afgelopen vijf decennia een onuitwisbare indruk achtergelaten in de gemeenschap van Cuijk. Hoewel het huidige schoolgebouw aan de Maas nieuw is, zullen bezoekers aan de tentoonstelling herinnerd worden aan de oude gebouwen en de opbouw naar het moderne complex van vandaag. De tentoonstelling bevat een uitgebreide collectie foto's die de transformatie van de school laten zien, van toen tot nu.


Voor iedereen die ooit op het Merletcollege heeft gezeten, is deze nostalgische tentoonstelling een absolute must. Het is een unieke kans om terug te keren naar de middelbareschooltijd en herinneringen op te halen.


Bezoekersinformatie:

De tentoonstelling is te zien van 20 september tot en met 20 december 2024. De opening vindt plaats op 20 september om 14.00 uur.


Openingstijden Cuijks Archief: woensdag en donderdag van 10.00 – 16.00 uur.

Tags Expositie
Skyline